۰۹۱۰۴۵۰۳۳۰۰

با دفتر ما تماس بگیرید

info@anjamproposal.com

برای ما ایمیل بفرستید

در مقدمه پروپوزال چه بنویسیم + 4 نکته کلیدی

اگر بگوییم مقدمه پروپوزال نیمی از راه است واقعاً اشتباه نکرده ایم. پروپوزال بخش های مختلفی دارد اما مقدمه همان نقطه ای است که باعث می شود مخاطب نسبت به کل پروپوزال شما قضاوت کند. برای اینکه بدانیم در مقدمه پروپوزال چه بنویسیم نیاز است یک سری مراحل به دقت طی شود اما قانون ثابتی که در نوشتن مقدمه مدنظر است اینکه موضوع و رویکرد دقیق پروپوزال مشخص شود به طوری که خواننده علاقه پیدا کند تا سایر بخش های پروپوزال را مطالعه نماید همینطور متوجه رویکرد شما در کل پژوهش شود و یک نمای کلی از ساختار پژوهش را در اختیار اساتید و هرکسی که خواننده پروپوزال است، بگذارد. در ادامه با ما در مجموعه انجام پروپوزال همراه باشید تا از تجربه کارشناسان ما استفاده کنید.
در مقدمه پروپوزال چه بنویسیم
آنچه در این صفحه میخوانید

مشخص کردن موضوع تحقیق در مقدمه

اینکه زبان و لحن نگارش مقدمه و به طور کلی پروپوزال شما به چه صورت است، بستگی به قالب اعلامی از دانشگاه دارد اما اولین چیزی که باید در مقدمه پروپوزال به ان بپردازید، موضوع مقدمه است. در واقع با اعلام موضوع نیاز است ثابت کنیم که چرا چنین موضوعی انتخاب شده و به اصطلاح جذابیت موضوع چیست. در چنین شرایطی می توانید برای بیان اهمیت موضوع خود از یک آمار عجیب شروع کنید. همینطور می توانید سوالی تعجب آور طرح کنید. به هر حال یک شوک اولیه برای بیان موضوع قطعاً در نوشتن بخش موضوع مقدمه تاثیر گذار است. دقت کنید آنچه که می نویسید به دور از اغراق بوده و باید کاملاً واقعی و درست باشد. برای انجام بهتر این بخش مقاله ابزار گردآوری اطلاعات در پروپوزال را مطالعه کنید.

بیان مساله پژوهش در مقدمه پروپوزال

به هر حال هر موضوعی که برای پروپوزال خود انتخاب کرده اید، قرار است یک مشکل را مطرح سازد. در دومین گام از نوشتن مقدمه پروپوزال نوبت به بیان مساله پژوهش است. در این قسمت بهترین روش این است که در ابتدا در یک پیش نویس مشخص کنید که تحقیق شما دقیقاً مربوط به چه مشکلی است و به نوعی چه کمکی به حل آن مشکل می توانید کنید. همینطور تا حدودی می توانید محدودیت هایی که از قبل وجود داشته و حالا شما قصد برطرف کردن آن را دارید بررسی کنید.

عمق دادن به مطالعات قبلی نیز می تواند در بخش بیان مساله پژوهش قرار بگیرد به شرطی که واقعاً بدانید قرار است چطور این کار را انجام دهید. در این قسمت حتی می توانید از زاویه دیگری به مشکل موجود نگاه کنید و فرض را بر این بگذارید که مطالعات قبلی از زاویه مشخصی به مشکل نگاه کرده اند و حال شما با انتخاب موضوع x قصد دارید مشکل y را از زاویه ای جدیدتر بهبود ببخشید. به هر حال در این قسمت دست شما باز است اما خلاصه نویسی یکی از ارکان مهم در نوشتن مقدمه پروپوزال است چون فضای زیادی ندارید.

بیان مساله پروپوزال برگرفته از مطالعات گذشته

در گام اول شما یک موضوع اعلام کردید و مدعی بودید که موضوع شما بسیار پر اهمیت است. راهی که ثابت می کند یک موضوع اهمیت دارد مطالعات پیشین در مورد موضوع است. در واقع اگر بخواهید ثابت کنید موضوع شما تکراری نیست و قابلیت اجرا دارد و به نوعی با چالش های روز سازگار است نیاز به مرور منابع گذشته دارید. هرچقدر منابع پیشینی که اعلام می کنید قوی تر و به اصطلاح معتبرتر باشد یعنی شما در پژوهش خود دقیق تر هستید.

یک نکته بسیار مهم این است که نیازی به توضیح کامل از مطالعات پیشین در مقدمه پروپوزال نیست و تنها مختصری از مطالعات معتبر و مرتبط قبلی را اعلام می کنید. بیان این قسمت در مقدمه پروپوزال به شما کمک می کند تا ثابت کنید که کدام جنبه های موضوع ما در مطالعات پیش بررسی نشده اند و به اصطلاح میدان برای شما باز می شود تا بتوانید شرایط بهتری برای دفاع از موضوع خود فراهم سازید.

ترسیم هدف پژوهش

خواننده پس از خواندن موارد بالا منتظر است بداند شما قرار است در مورد موضوع مورد نظر چه کاری انجام دهید. در این مرحله از نگارش مقدمه پروپوزال بسیار مهم است که توضیح دهید در تحقیق مورد نظر چه کاری قرار است صورت بگیرد و به نوعی هدف اصلی پژوهش شما چیست. معمولاً در این مرحله برای اینکه خواننده قانع شود، سعی کنید مزایای هدف پژوهش و اینکه در نهایت پس از اجرا چه شرایط خوبی ایجاد می کند را مشخص نمایید. البته فراموش نکنید که هدف پژوهش باید کاملاً شفاف و بدون اضافه گویی نوشته شود. فرض کنید که مخاطب شما فقط اساتید با سابقه فعالیت بالا نیستند. بخش هدف پژوهش می بایست به قدری به زبان ساده نوشته شود که بتواند برای مخاطب قانع کننده باشد.

در نوشتن مقدمه پروپوزال زیاده روی ممنوع

مقدمه یک نوشته کوتاه است و قرار نیست طوری نوشته شود که مخاطب همه مطلب را ادا نماید بنابراین هر آنچه که قرار است در بخش مقدمه پروپوزال نوشته شود می بایست خلاصه و مفید باشد. شما دقیقاً باید تقسیم بندی درستی نسبت به تمام بخش های مقدمه خود داشته باشید و بابت هر قسمت به اندازه مناسب بنویسید. به هر حال یک دانشجو در تمامی بخش های نوشتن مقدمه پروپوزال هم قوی باشد نکات مربوط به مرور متون در پروپوزال را ممکن است نداند.

در این شرایط شما می توانید از کارشناسان مجموعه انجام پروپوزال بخواهید تا مشاوره های لازم در خصوص نوشتن مقدمه پروپوزال را به شما بدهند و یا صفر تا صد این کار را به مجریان باتجربه این تیم بسپارید. البته که این رویه سبب می شود تا پروپوزالی که می نویسید کاملاً درجه یک و بدون نقص باشد.

ما در مجموعه انجام پروپوزال از انجام پروپوزال روانشناسی تا انجام پروپوزال معماری را بصورت کامل انجام می دهیم، فرقی نمی کنید چه در رشته های مهندسی باشین و چه در رشته های انسانی و پزشکی، ما صفر تا صد پروپوزال شما را نگارش می کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

برای ثبت سفارش لطفا در تلگرام یا واتساپ یا ایتا به شماره 09104503300 پیام دهید.